Zonnepanelen

PV-Zonnepanelen
Omdat Graaf Dakafwerking met de tijd mee wil blijven gaan, en duurzaamheid hoog in het vaandel staat, behoort het monteren en installeren van PV-zonnepanelen ook tot één van onze diensten.
De aanschaf van PV-zonnepanelen is een eenmalige kostenpost; zodra het systeem draait, gaat het zichzelf automatisch terug verdienen. Wilt u besparen op uw energierekening? Dan bieden zonnepanelen u vele voordelen;

– U vermindert de CO²-uitstoot
– U bespaart op uw stroomkosten
– U bent minder afhankelijk van uw energieleverancier
– U bent minder kwetsbaar voor prijsstijgingen van energie
– U heeft een vaste prijs voor uw stroom de komende 25 jaar
– Uw woning stijgt in waarde
– U krijgt rendement op uw investering

Hoe gaan wij te werk?
Voordat wij de PV-zonnepanelen gaan plaatsen, doen wij eerst een vrijblijvende dakinspectie, om te kijken of uw plat of hellend dak ook daadwerkelijk geschikt is voor pv-zonnepanelen.
Daarna zal een specialist met u kijken welke type zonnepaneel het beste voor u geschikt is en zal er vervolgens voor u worden gecalculeerd wat de kosten en baten van de investering zullen zijn.
Indien u akkoord gaat, zullen we met een vakkundig team de PV-zonnepanelen komen plaatsen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u het contactformulier invult dan hoort u spoedig van ons. Graaf Dakafwerking heeft al jaren ervaring met alle dak werkzaamheden en heeft dus nu zijn weg gevonden in PV-zonnepanelen. Onze experts overtuigen u graag van hun kwaliteiten met een duidelijk advies en een scherpe offerte!